Pris, Jämförelse, Kvalitet och Service!

Pris:
Isodrän AB tillverkar ISODRÄN-skivan. Distribution och försäljning sker via återförsäljare.
Anledningen till att vi inte har någon direktförsäljning av ISODRÄN-skivor och tillbehör till slutanvändare är att vi lägger all vår fokus på att utveckla och producera ISODRÄN-skivor med en så hög kvalitet som möjligt samt ge marknaden en bra service/support.

Din återförsäljare hjälper Dig med priser på ISODRÄN-skivan samt nödvändiga tillbehör. Du kan själv i monteringsanvisningen se vilka tillbehör som är nödvändiga. 

Att jämföra produkter:  
Som det ledande varumärket på marknaden för dränerande och fuktskyddande skivor är det naturligt att vi jämförs med andra produkter på marknaden. Ofta jämförs bara priset. Funktionen och tekniska prestanda som t.ex. tryckhållfasthet och dräneringskapacitet glöms helt bort. T.ex. så är både tryckhållfastheten och dräneringskapaciteten helt avgörande för funktionen. Det är lätt att tro att sådana misstag bara begås av konsumenter men förbluffande ofta gör även större etablerade entreprenadföretag dessa misstag som ofta leder till att man får göra om jobbet med stora kostnader som följd. Ett exempel på ovanstående är en fråga vår support ofta får från någon som i alla fall vill veta mer:

Kvalitet:
För att Du som kund skall vara säker på vad Du köper är alla förpackningar av ISODRÄN-skivor märkta med en etikett.
På etiketten finns angivet vilken produkt som finns i paketet samt dess egenskaper (tjocklek, format och hårdhet) och tillverkningsdag.


Tillverkningskontroll: 

Vi på ISODRÄN AB är mycket angelägna att Du som kund skall få en produkt av högsta kvalitet.
För att uppnå det har vi löpande extern och intern kontroll.

Isodrän

www.isodran.se

 

SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

www.sp.se